Αυτά είναι τα... βιάγκρα της φύσης!


Η φύση έχει φροντίσει για να στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων, χάρη σε κάποια βότανα που χρησιμοποιούνται ως αφροδισιακά...εκ των οποίων ορισμένα αυξάνουν τα επίπεδα των νευροδιαβιβαστών που προκαλούν αίσθημα ευεξίας και χαράς. Άλλα διεγείρουν τα νεύρα στα γεννητικά όργανα ή υποστηρίζουν τα επινεφρίδια ανεβάζοντας τη λίμπιντο. Και άλλα προσφέρουν ενέργεια, ώστε να παρατείνουμε τη σεξουαλική εμπειρία. Ποια είναι τα πιο γνωστά;



1. Κινέζικο τζίνσενγκ: Γνωστό και ως panax ginseng, φημίζεται επειδή διατηρεί την αντοχή και αυξάνει τη σεξουαλική ενέργεια και την κυκλοφορία στα γεννητικά όργανα.

2. Cordyceps: Ο μύκητας ενός σπάνιου μανιταριού χρησιμοποιείται στην κινεζική ιατρική ως σεξουαλικό τονωτικό επειδή ανεβάζει τη λίμπιντο και αυξάνει την αιμάτωση στα γεννητικά όργανα.

3. Ρεμανία: Περιέχει μια ένωση που αυξάνει την παραγωγή σεξουαλικών ορμονών. Επιπλέον προσφέρει ενέργεια στα όργανα αναπαραγωγής και αυξάνει τη λίμπιντο.

4. Επιμήδιο: Χρησιμοποιείται σε καταστάσεις υπογονιμότητας, ενώ, σύμφωνα με τους επιστήμονες, η ουσία icariin που περιέχει μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία διεγείροντας τα αισθητήρια νεύρα και βελτιώνοντας τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Δεν πρέπει να λαμβάνεται μόνο του, αλλά με άλλα βότανα, όπως το ρεμανία. Αποφύγετέ το σε περιπτώσεις υπότασης.

5. Ρέισι: Η συγκεκριμένη ρίζα ενισχύει το ανοσοποιητικό, τα επινεφρίδια, έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, αλλά η δράση της φαίνεται έπειτα από μακροχρόνια λήψη.

6. Τζίνγκο μπιλόμπα: Οι σύγχρονες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι βελτιώνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα και συμβάλλει στην ύγρανση του κόλπου.

7. Κατουάμπα: Μελέτες που έχουν γίνει σε ζώα δείχνουν ότι αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, προσφέρει χαλάρωση και μειώνει το στρες.

8. Σούμα: Οι δραστικές του ουσίες είναι στερόλες, που πιθανότατα εξισορροπούν τις ορμόνες και αυξάνουν τα επίπεδα οιστρογόνων και προγεστερόνης στις γυναίκες.

9. Μουίρα πουάμα: Σύγχρονες έρευνες, όπως εκείνη του Ινστιτούτου Σεξουαλικότητας, αποκαλύπτουν τα οφέλη του στην ενίσχυση της ερωτικής ζωής, αλλά και τη διευκόλυνση του οργασμού.

10. Νταμιάνα: Έρευνες αποδεικνύουν ότι το μεξικανικό βότανο βελτιώνει τη ροή του αίματος και την απόδοση στο σεξ, ενώ βοηθά σε προβλήματα υπογονιμότητας.

11. Μάκα: Η ρίζα του χρησιμοποιείται για αιώνες στο Περού για να ενισχύσει τη λίμπιντο. Όπως έδειξε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Phytotherapy Research, απαλύνει το στρες και ενισχύει τα επινεφρίδια.

12. Γιοχιμπίνη: Αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα και αντιμετωπίζει τη σεξουαλική δυσλειτουργία εξαιτίας της χρήσης αντικαταθλιπτικών. Επειδή είναι τοξική και αλληλεπιδρά με κάποια φάρμακα, απαιτείται η γνώμη του γιατρού.


 http://www.axortagos.gr/afta-einai-viagkra-tis-fisis_2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου