Η Φύση σύμμαχος στο σεξ!

Φυσικά "βιάγκρα" που σε απογειώνουν!!

Έχεις μειωμένη λίμπιντο ή προβλήματα στύσης;
Η φύση φρόντισε και γι` αυτό.


Υπάρχουν άντρες που λόγο κούρασης και διάφορων προβλημάτων - οικονομικών και άλλων - έχουν μειωμένη σεξουαλική επιθυμία. Άλλοι πάλι λόγο διάφορων δυσλειτουργιών στην επίμαχη περιοχή έχουν πρόβλημα στύσης ή διατήρησης της στύσης. Ε, λοιπόν από σήμερα θα μάθετε μερικά από τα σούπερ "όπλα" σύμμαχους του σεξ και των πιο πάνω προβλημάτων.

Ρόδι
Δεν είναι τυχαίο που χαρακτηρίζεται από την αρχαιότητα  ως το φρούτο της γονιμότητας. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες C, A, E, σίδηρο, κάλιο και πολυφαινόλες. Χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς και σε προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας εδώ και αιώνες.

Καρπούζι
Όσο και αν νομίζεται πως δεν έχει θρεπτικές ιδιότητες, και αποτελείται μόνο από νερό και ζάχαρη, το καρπούζι όχι μόνο έχει αλλά συμβάλει και στην προστασία του οργανισμού από τον καρκίνο. Πλούσιο σε βιταμίνη C, Α, Β6, κάλιο, λικοπένιο και βήτα καροτίνης θεωρείται από πολλούς το καλύτερο αφροδισιακό για αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας και σε προβλήματα στύσης αφού συμβάλει στην ρύθμιση της καρδιακής λειτουργίας και της πίεσης.

Κάρυ
Η κουρκουμίνη, βασικό συστατικό του κάρυ, έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες. Επίσης ενισχύει το κυκλοφορικό σύστημα με αποτέλεσμα την βελτίωση της στύσης. Στην Ινδία θεωρείται μία από τις βασικές αφροδισιακές τροφές. Σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι δημιουργοί  του κάμα σούτρα.

Πιπερόριζα (Ginger)
Προέρχεται από την μακρινή ανατολή και είναι ευρέως γνωστό απ` την αρχαιότητα για τις αφροδισιακές της ικανότητες. Χρησιμοποιήθηκε από την μαντάμ ντε Μπαρρύ, για να προκαλέσει στον Λουδοβίκο IE` αλλά και στους εραστές της ανεξέλεγκτο πάθος.

Τριόλι ή πενταξύλια
Είναι ένα φυτό που το συναντάμε αρκετά σε Κύπρο και Ελλάδα και βρίσκεται διάσπαρτο στην φύση. Το τριόλι ανθίζει κάθε χρόνο από Μάη μέχρι και τον Οκτώβριο. Χρησιμοποιείτε είτε για προληπτικούς είτε για θεραπευτικούς σκοπούς με πολύ καλά αποτελέσματα.

Epimedium
Στα αγγλικά λέγεται και Horny Goat Weed και από το όνομα και μόνο καταλαβαίνεται τι κάνει! Αυτό λοιπόν το βότανο του ¨Βαρβάτου τράγου¨ χρησιμοποιείται στην Κίνα ως αφροδισιακό και για την καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας. Η δράση του ανακαλύφθηκε τυχαία όταν τα ζώα που τρέφονταν με το βότανο αυτό είχαν αλλαγή στην συμπεριφορά τους και εξαιρετικές επιδόσεις...

Τέλος, μπορείτε ακόμη να δοκιμάστε το κύμινο, την κανέλα και το αβοκάντο.

Προσοχή: Μην τα δοκιμάσετε όλα μαζί και γίνετε turbo και δεν συμμαζεύεστε. Δοκιμάστε ένα-δύο κάθε φορά. Άντε και καλή επιτυχία!

http://www.blazer1.com/index.php?pcat=1156&ccat=1232&intid=59

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου